tag:blogger.com,1999:blog-7527777439642056216.post7153838956296207059..comments2023-11-01T01:43:50.439-07:00Comments on Vidéki konyha: Boldogságos szülinap!Szabó Ritahttp://www.blogger.com/profile/04040759018791362039noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7527777439642056216.post-41455232165642905172013-09-11T11:43:07.612-07:002013-09-11T11:43:07.612-07:00Köszi Rita a választ! Szeretném én is kipróbálni, ...Köszi Rita a választ! Szeretném én is kipróbálni, de a gyerkőcök részéről oly magas a gyümölcsfogyasztás, hogy soha nincs itthon elegendő. Mondjuk ez nem panasz volt, örülök neki. :)<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />Kucorgó anyámkájahttps://www.blogger.com/profile/04754622181244756319noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7527777439642056216.post-70657059599877899582013-09-10T02:38:31.383-07:002013-09-10T02:38:31.383-07:00Szia, természetesen lehet! Köszönöm, hogy jelentke...Szia, természetesen lehet! Köszönöm, hogy jelentkeztél és írtál, bent vagy a kalapban! :)<br />A szilvát héjastul daráltam, de volna hozzá két megjegyzésem: a szilva, amiből készítettem elég nagy volt, így nagyon jó volt a gyümölcshús-héj arány. Másik pedig, hogy van egy iszonyú erős turmixgépem, ami gyakorlatilag pépesre darálja még a héjat is. :) <br />Tegnap ismét készítettem gyümöcsbőröket, most egy másik fajta, apró szemű szilvából és abban valóban több volt a héj, és így annyira nem lett jó, mint a másik, szóval lehet, hogy ha van lehetőséged, akkor turmixolás után át kellene egy szűrőn passzírozni és csak a gyümölcshúst elteríteni. És kipróbáltam őszibarackból is, ami szintén nagyon finom lett, viszont jóval tovább kellett aszalgatni, mert nagy volt a folyadéktartalma. Azt viszont már turmixolás előtt meghámoztam, így tiszta húsból lett. Vastagabban is kellett teríteni mint a szilvát, mert számítottam rá, hogy jobban össze fog lapulni a száradás végére. De megérte kivárni! :)<br />Szabó Ritahttps://www.blogger.com/profile/04040759018791362039noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7527777439642056216.post-24729287056097794122013-09-09T05:17:29.472-07:002013-09-09T05:17:29.472-07:00Ja, azt elfelejtettem írni, hogy tetszik az új fej...Ja, azt elfelejtettem írni, hogy tetszik az új fejléc. :)Kucorgó anyámkájahttps://www.blogger.com/profile/04754622181244756319noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7527777439642056216.post-90346471684083191552013-09-09T05:16:34.447-07:002013-09-09T05:16:34.447-07:00Lehet itt is válaszolni a kérdésekre? :)
Kedvenc b...Lehet itt is válaszolni a kérdésekre? :)<br />Kedvenc bejegyzéseid számomra a recepteket tartalmazók. Gyönyörű képeket készítesz. A szilás bőrös is zseniális. Erről jut eszembe: héjastól daráltad le a szilvákat, vagy előbb meghámoztad? <br />Miről olvasnék még? Receptek, receptek, receptek. És ami még eszedbe jut. :)Kucorgó anyámkájahttps://www.blogger.com/profile/04754622181244756319noreply@blogger.com